Huizen foto video

Home    •    Fotografie    •    360°    •    Video    •    Hoogtefoto    •    Luchtfoto    •    Contact

Foto's zijn bepalend voor de eerste indruk.

De eerste kennismaking met een nieuwe woning vindt in de meeste gevallen plaats achter de computer, via internet. Daar vindt de eerste "klik" plaats. Heeft de fotograaf de goede "klik" gemaakt? Of wordt er snel door geklikt? Wat zijn de kosten voor een goede fotoreportage? Of moet u zich afvragen wat de kosten zijn van een minder goede?

Hans Klop Fotografie levert een compleet pakket op het gebied van woningfotografie, video, 360 graden fotografie, virtuele rondleidingen, luchtfotografie en hoogtefoto's.

Fotografie met oog voor details: storende elementen worden voor de opnamen verwijderd. Perfecte beheersing van het licht, zowel binnen als buiten. Keuze van het standpunt: een woning kan zomaar te klein of te groot lijken. Zorgvuldige nabewerking. Verticale lijnen worden waar nodig rechtgezet. En de foto's worden in een optimaal formaat geleverd. En bovendien snel...

Of kies voor een uitgebreide verkoopvideo met commentaar en achtergrondmuziek of een eenvoudige fotoclip met alleen muziek.

360° fotografie is vooral interessant bij een bijzonder interieur of uitzicht.
Voor NVM makelaars is er een bijkomend voordeel dat een woning met video of 360° presentatie op Funda hoger in de lijst met zoekresultaten komt te staan.

Met ons 12 meter hoge statief maken wij schitterende overzichtsfoto's en panorama's. Desgewenst ook op grotere hoogte.
Tot slot hebben wij een uitgebreid luchtfoto-archief waaruit geput kan worden voor uw presentatie, maar ook voor bijvoorbeeld een leuk relatiegeschenk.

"Wij werken altijd met een professionele fotograaf"
kan ook uw verkoop argument zijn!
Dijkstraat 103     2675 AW Honselersdijk     tel. 0174-641489     fax 0174-643109   •   hans@hansklopfoto.nl